Sou aquí: inici

Curs semipresencial d'organització de documents administratius

Actualització de gener de 2015

http://www.freedigitalphotos.net/images/Computers_g62-Colorful_Files_With_Laptop_p105848.html

Sumari

Objectius

  • Conèixer els criteris unificats sobre l'arxiu de documents i la legislació vigent sobre la gestió de la documentació a l'Administració de la Generalitat de Catalunya.
  • Tenir eines per agilitar el treball d'arxiu de gestió de documents.
  • Saber introduir millores en l'organització diària dels documents.

Autoria i llicència

Autors: Núria Canyelles Vilar, Vicenç Conde Balderas, Alfred Garcia Puig, Francesc Llonch Garcia, Betlem Martínez Radua, Carles Quevedo Garcia, M. Isabel Rabasa Font i Miquel Àngel Vega Sancho.

L'autoria de les imatges incloses, tret que s'indiqui una altra font, és dels autors, membres de l'Equip d'Arxivística, i està subjecta a la mateixa llicència que aquest document.

Coordinació tècnica i pedagògica dels continguts: Joana Martínez Montabes, Servei de Formació Continua i Suport a la Selecció de l'EAPC.

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), amb la voluntat de contribuir a la lliure difusió del coneixement i seguint el que estableix la Recomanació de la Comissió Europea sobre gestió de la propietat intel·lectual, difon aquests materials sota una llicència Creative Commons BY-NC-ND, cosa que n'autoritza l'ús:

  • Citant-ne la font i l'autoria.
  • Amb finalitats no comercials.
  • Sense fer-ne obres derivades

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya de Creative Commons.